Firebox M440

OBS MODELLEN/SERIEN HAR SLUTAT TILLVERKAS
Följande modeller rekommenderas som ersättningsprodukt:

WatchGuard Firebox M570 eller WatchGuard Firebox M670

Licenser till WatchGuard Firebox M440 säljs fortfarande och finns här.
 


 

WatchGuard Firebox M440 är specifikt framtagen för medelstora företag med flera kontor eller mindre hostingbolag som letar efter en effektiv och prisvärd säkerhetslösning med hög prestanda för sitt nätverk, där hög portdensitet, PoE och möjlighet till 10 Gbit fiber är extra viktigt

WatchGuard Firebox M440 drivs av den senaste generationens Intelprocessorer och har all kraft som behövs för att driva alla säkerhetstjänster parallellt utan att skapa en flaskhals för prestandan. Det innebär att man aldrig behöver kompromissa bort säkerhet till förmån för prestanda.

WatchGuard Firebox M440 levererar 6,7 Gbps brandväggsgenomströmning med häpnandsväckande 1,6 Gbps i UTM-genomströmning med alla säkerhetstjänster påslagna!

WatchGuard Firebox M440 är rackmonterbar med hela 25 stycken Gbit portar varav 8 är PoE och 2 stycken SFP+ portar som klarar inkommande 10 Gbit fiber.

Välj en HA-lösning för maximal upptid och möjlighet att göra uppdateringar av mjukvaran utan nertid. Kontakta oss för mer info! 

Det finns också plats för ett extra nätaggregat för redundant strömförsörjning.

Jämförelse WatchGuard Firebox M400, WatchGuard M440 och WatchGuard M500 (engelska).

Priser visas inklusive / exklusive moms.

Inga produkter

Sökningen gav tyvärr inga träffar.

Hittar du inte vad du söker så kontakta oss på 08-24 40 30 eller salj@watchguardspecialisten.se så hjälper vi dig!

Gäller sökningen utgångna modeller som Firebox X Edge, Firebox X Core eller Firebox X Peak, eller andra produkter som WatchGuard XCS och WatchGuard SSL så kontakta oss för mer info och ersättningsprodukter.

Behöver du hjälp?