Standardlicenser

 

Watchguardspecialisten säljer Standard Support, Security Suite och nu också Total Security Suite som innehåller samtliga säkerhetsfunktioner  licenser till samtliga brandväggsmodeller som går att köpa av WatchGuard.

Det går också att köpa LiveSecurity och Security Bundle förnyelser till flertalet utgångna modeller. Kontakta oss om ni är ute efter brandväggslicenser så kollar vi upp vad som finns att välja på åt er.

Threat Detection and Response

 

Med TDR som ingår i Total Security Suite men också kan beställas separat installeras host sensorer på klienterna i nätverket som hela tiden synkroniseras med din WatchGuard brandvägg och Threatsync som är en molntjänst som intelligent poängsätter eventuella hot och automatiskt agerar därefter. Även en liten IT organisation kan nu maximera skyddet genom automatisk hantering av olika typer av angrepp på klienterna.

Installerade hostsensorer ger nu äntligen full kontroll på klienter som ansluter via VPN eller fasta tunnlar från satellitkontor.

Med WatchGuard Host Ransomware Prevention som ingår i klientskyddet är man nu också skyddad mot själva krypteringen av hårdisken. Med andra ord om man mot förmodan skulle få in Wannacry eller kryptolocker-liknande virus i nätverket är klienten ändå skyddad.

Du kan läsa mer om Host Ransomware Prevention här:
https://www.watchguard.com/wgrd-products/security-services/host-ransomware-prevention

Installation av host sensorer påverkar inte befintliga antivirusinstallationer på klienterna så man kan fortsätta med sitt befintliga antivirus parallellt.

Läs mer om WatchGuard Threat Detection and Response här:
http://www.watchguard.com/wgrd-products/security-services/threat-detection-and-response

APT Blocker

 

APT står för Advanced Persistent Threats och ingår i Total Security Suite men säljs även i 1 eller 3 års abonnemang är ett avancerat skydd för skräddarskydda virus/malware som inte upptäcks av signaturbaserade virusskydd. Läs mer om APT Blocker här: http://www.watchguard.com/wgrd-products/security-modules/apt-blocker

Vi rekommenderar APT Blocker i  kombination med Security Bundle för ett förstklassigt skydd mot attacker. APT Blocker går att köpa till samtliga brandväggar från den minsta till den största modellen. Kontakta oss så berättar vi mer!

DLP - Data Loss Prevention

 

DLP är till för att förhindra att någon på insidan skickar ut känslig information om företaget  via email, web eller Ftp. DLP scannar ett 30-tal olika filformat efter nyckelord enligt ett snabbt konfigurerat regelverk. DLP abonnemang ingår i Total Security Suite men säljs även separat antingen på 1 eller 3 år. Läs mer här: http://www.watchguard.com/wgrd-products/security-modules/dlp

DLP tillsammans med APT Blocker och Security Bundle ger det ultimata skyddet för varje företag. Kontakta oss så berättar vi mer!

UTM licenser

 

Samtliga licenser som ingår i Security Suite går också att köpa separat med ett års abonnemang. Det gäller följande UTM licenser:

  • Network Discovery (fr.o. m. Fireware 11.11)
  • WebBlocker
  • Gateway Antivirus
  • SpamBlocker
  • Intrusion Prevention Service
  • Reputation Enabled Defense
  • Application Control
     

Läs mer om de olika UTM licsenserna här: http://www.watchguard.com/wgrd-products/security-services

Kontakta oss så berättar vi mer!

Har du en licensförfrågan?

 

 

Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan.

 

 E-mail
 Telefon
 Spelar ingen roll