Betalning & Pris

Priserna i webshoppen uppdateras 1 gång per dygn, och är alltid angivna i Svenska kronor (SEK). Frakt tillkommer på samtliga produkter förutom licenser.

Priserna anges inklusive eller exklusive moms via inställning på startsidan.

Watchguardspecialisten har rätt att ändra priser i procentuell differens mot leverantörens ökning/sänkning vid en offert. Vid en beställning gäller det avtalade priset mellan kund och Watchguardspecialisten.

All betalning sker idag via faktura efter sedvanlig kreditprövning. Om en kreditprövning ej blir godkänd erbjuds förskottsbetalning på hela summan.

Betalningsdröjsmål utgår ifrån dröjsmålsränta på utestående belopp med 8% årlig ränta plus gällande referensränta från förfallodagen.

En påminnelseavgift á 150 kr läggs på vid varje påminnelse som skickas ut till kund. Ett ej uthämtat paket debiteras en avgift om 200 kronor + moms.

De sålda produkterna förblir Watchguardspecialistens egendom till dess att full betalning har erlagts.

Fraktkostnad & leverans

Frakt tillkommer på samtliga beställningar, och det framgår alltid vid orderbekräftelsen den totala fraktkostnaden.
Fraktkostnaden är 260 kr förutom på licenser.

Ordrar som är beställda och bekräftade från oss levereras normal inom 3-7 arbetsdagar.

Garanti

Watchguardspecialisten erbjuder 2 typer av hårdvarugarantier.

Grundläggande hårdvarugaranti

Alla produkter säljs med 1 års grundläggande hårdvarugaranti.

Om din produkt klassas som trasig/defekt av en av våra tekniker, så kommer du få ett RMA-nummer som referens. När er trasiga produkt har inkommit till oss, så kommer vi skicka ut en ersättningsenhet till er via Nästa-dagleverans.

Denna garanti gäller ej vid:

  • Öppnade, reparerade eller modifierade enheter
  • Skadade enheter från "force majeure" exempelvis översvämningar, jordbävningar och liknande. Detta innefattar även strömspikar, åsknedslag, eller på annat sätt olämpligt/oansvarigt bruk av någon part.


Mer information kring detta finns i din manual.

Avancerad hårdvarugaranti

Denna garanti är tillgänglig för produkter som har ett aktivt LiveSecurity Support-abonnemang.

När RMA är godkänt på enheten så kommer vi skicka ut en ersättningsenhet via Nästa-dagleverans till er. I samband med detta kommer vi be er om era kreditkortsuppgifter. Detta för att säkerställa att den defekta enheten skickas in. Så länge enheten skickas in inom 15 dagar så kommer inga pengar dras från kortet.

När ersättningsenheten har anlänt till er så har ni 15 dagar på er att skicka tillbaka den defekta enheten till oss.

Reklamation

Kund skall vid mottagande leverans kontrollera att allt gods är felfritt och att produkten är korrekt.

Om en vara vid leverans är felaktig, så måste kund kontakta oss inom 7 dagar från mottagande.

Returer ska återsändas förpackade i godkänt emballage (om inte orginalförpackning finns att tillgå). Eventuella skador som uppstår på grund av bristfällig förpackning debiteras kund. 

Kostnaden för returfrakten återbetalas efter kontroll av den returnerade produkten under förutsättning att felet går att konstatera. I annat fall tillkommer en kostnad för felsökning.

Fel som uppstår på grund av felaktig konfiguration ersätts ej

Upptäcks transportskador vid mottagande av leverans ska detta direkt anmälas till transportören samt till Watchguardspecialisten på telnr: 08-24 40 30 eller via https://www.watchguardspecialisten.se/kontakt/

Ångerrätt

Om du handlar som privatperson har du rätt till 14 dagars ångerrätt på dina köp efter att du mottagit den fysiska/digitala varan.

För att utöva din ångerrätt krävs först att du tar kontakt med oss på 08-24 40 30 för att anmäla att du tänker använda dig av din ångerrätt inom 14 dagar från mottagandet. I din kontakt med oss kommer du få detaljerade uppgifter om hur du ska gå till väga för att återsända produkten (returadress, frakt mm).

Varan om den är en fysisk produkt måste återsändas i en obruten originalförpackning för att ångerrätten ska gälla. Kostnaden för frakt samt priset på varan återbetalas vid mottagande av den återsända leveransen.

Personuppgifter

Watchguardspecialisten är ansvarig för alla uppgifter du lämnar till oss via vår webplats eller via telefon.
Vi lagrar alla uppgifter (om du väljer att Spara dem hos oss) för att kunna säkerställa service och support på bästa sätt möjligt.

Du kan alltid kontakta oss för att få fram informationen som finns sparad om dig, eller själv logga in på sidan och ta fram denna information.

Användarkonton

Alla konton som skapas på siten tillhör det företaget som personen som registerar kontot tillhör. Inloggning (både användarnamn & lösenord till dessa) skall hanteras med förnuft och skall inte lämnas till obehöriga.

Om du delger dina inloggningsuppgifter till en annan person, så innebär det att den personen får göra beställningar i ditt namn och att du då även är betalningsskyldig för dessa ordrar.

Om du misstänker att någon har otillåten tillgång till ditt konto, rekommenderar vi att du omedelbart byter lösenord alternativt kontaktar oss!

Övrigt

All fakta och alla priser som finns på sidan lämnas med reservation för tryckfel, prisförändringar från leverantören, felaktigt angivna tekniska specifikationer eller slutförsäljning av vissa produkter.

Watchguardspecialisten äger rätten att ändra samtlig information på siten utan avisering.

Behöver du hjälp?