Firebox T15

OBS MODELLEN/SERIEN HAR SLUTAT TILLVERKAS
Följande modeller rekommenderas som ersättningsprodukt:

WatchGuard Firebox T20.

Licenser till WatchGuard Firebox T15 säljs fortfarande och finns här.
 


 

WatchGuard Firebox T15 ger enterprise-säkerhet till det lilla företaget eller hemmakontoret, eller små butiker som passar i dagens distribuerade arbetssätt. WatchGuard Firebox T15 levererar ett komplett nätverksskydd på enterprisenivå. Idealiskt för små kontor, hemmakontor eller mindre butiker kan den användas som en fristående lösning eller centralt hanterad från huvudkontoret. Flexibla administrationsverktyg tillsammans med WatchGuards RapidDeploy-teknologi ger administratörer möjlighet att snabbt fjärrkonfigurera WatchGuard Firebox T15 så att företag kan säkerställa att de är skyddade var de än ansluter. Watchguard Firebox T15 klarar upp till 400 Mbps kontinuerlig brandväggsgenomströmning och 90 Mbps för UTM-genomströmning, och har 3 st. Gbit-portar.

Watchguard Firebox T15-W som är den trådlösa varianten har dual band - 2.4GHz och 5GHz.

Ingår gör även WatchGuard Dimension som är ett övervakningsverktyg som genom antingen egenskapade eller en av de 70 stycken färdiga rapporter ger en visuell statistik/information av vad som pågår i din brandvägg.

Priser visas inklusive / exklusive moms.

Inga produkter

Sökningen gav tyvärr inga träffar.

Hittar du inte vad du söker så kontakta oss på 08-24 40 30 eller salj@watchguardspecialisten.se så hjälper vi dig!

Gäller sökningen utgångna modeller som Firebox X Edge, Firebox X Core eller Firebox X Peak, eller andra produkter som WatchGuard XCS och WatchGuard SSL så kontakta oss för mer info och ersättningsprodukter.

Behöver du hjälp?