Firebox T50

OBS MODELLEN/SERIEN HAR SLUTAT TILLVERKAS
Följande modell rekommenderas som ersättningsprodukt:

WatchGuard Firebox T55

Licenser till WatchGuard Firebox T50 säljs fortfarande och finns här.
 


 

WatchGuard Firebox T50 ger enterprise-säkerhet och prestanda till mindre kontor och butiker som passar i dagens distribuerade arbetssätt. Watchguard Firebox T50 levererar ett komplett nätverksskydd på enterprisenivå och kan användas som fristående lösning eller centralt hanterad från huvudkontoret. Flexibla administrationsverktyg tillsammans med WatchGuards RapidDeploy-teknologi ger administratörer möjlighet att snabbt fjärrkonfigurera WatchGuard Firebox T50 så att företag kan säkerställa att de är skyddade var de än ansluter. Watchguard Firebox T50 klarar upp till 1.2 Gbps kontinuerlig brandväggsgenomströmning och 165 Mbps för UTM-genomströmning.

För anslutningar finns 7 gigabit ethernet-portar samt en PoE port. Du slipper med andra ord strömkablar när du ska ansluta säkerhetskameror eller accesspunkter.

Watchguard Firebox T50-W som är den trådlösa varianten stödjer givetvis den senaste 802.11ac standarden för trådlös kommunikation.

Ingår gör även Watchguard Dimension som är ett övervakningsverktyg som genom antingen egenskapade eller en av de 70 stycken färdiga rapporter ger en visuell statistik/information av vad som pågår i din brandvägg.

Priser visas inklusive / exklusive moms.

Inga produkter

Sökningen gav tyvärr inga träffar.

Hittar du inte vad du söker så kontakta oss på 08-24 40 30 eller salj@watchguardspecialisten.se så hjälper vi dig!

Gäller sökningen utgångna modeller som Firebox X Edge, Firebox X Core eller Firebox X Peak, eller andra produkter som WatchGuard XCS och WatchGuard SSL så kontakta oss för mer info och ersättningsprodukter.

Behöver du hjälp?