Hem > Brandväggar > XTM 2-serien > Watchguard XTM 25 and 1-yr LiveSecurity


Watchguard XTM 25 med 1 års LiveSecurity

Watchguard XTM 25 med 1 års LiveSecurity

Produkten tillverkas inte längre och har därför utgått ur sortimentet.

Vi rekommenderar WatchGuard Firebox T30 med 1 års Standard Support som ersättningsprodukt

Ni kan också ringa oss på 08-24 40 30 eller skicka ett mail till salj@watchguardspecialisten.se om ni vill veta mer.

Beskrivning

Watchguard XTM 25 är ett utmärkt val för små företag, mindre kontor eller som trådlös hotspot då den har ett ordentligt nätverksskydd och modellen Watchguard XTM 25-W även har inbyggt trådlöst nätverk.


XTM 2-serien

OBS MODELLEN/SERIEN HAR SLUTAT TILLVERKAS
Följande modell rekommenderas som ersättningsprodukt:

WatchGuard Firebox T30 - ersätter XTM 25 och XTM 26

Licenser till XTM 2-Serien säljs fortfarande och finns här:

Sök licenser


 

Små företag behöver också hög säkerhet, och den senaste brandväggen i Watchguards XTM 2-serie levererar ett stort skydd med liten prislapp. Säkerhet på enterprise-nivå innebär full HTTPS-innehållsövervakning, VoIP-stöd och valfria säkerhetstjänster som applikationskontroll och intrångsförebyggande (intrusion prevention service). Watchguard XTM 25 och Watchguard XTM 26 bjuder även på 2-seriens hittills högsta genomströmning. De trådlösa modellern WatchGuard XTM 25-W och WatchGuard XTM 26-W har 802.11n med dualband för utökad hastighet och responsivitet. Flexibla centraliserade hanteringsverktyg ger administratörer möjlighet att jobba i en intiutiv konsol, ett scriptbart CLI eller ett webbinterface. Alla 2-seriens modeller, från WatchGuard XTM 25 till WatchGuard XTM 26, är idealiska som fristående säkerhetslösningar eller som en VPN-ändpunkt i ett Watchguard XTM-nätverk.

Jämfört med Firebox T10 bjuder Watchguard XTM 2-serien på högre prestanda, fler samtidiga anslutningar och fler funktioner som till exempel QoS, policybaserad routing och WAN failover.

LiveSecurity/Standard Support

I LiveSecurity/Standard Support ingår fria mjukvaruuppdateringar (patchar och ny funktionalitet), hårdvarugaranti under hela licensperioden samt chat- och telefonsupport 24/7 från WatchGuard med obegränsat antal supportärenden.

Produktspecifikation

Tillverkarens artikelnummer WG025001
Avtalslängd (år) 1
Security Suite Nej
Trådlös Nej
Brandväggsgenomströmning 240 Mbps
VPN-genomströmning 40 Mbps
AV-genomströmning 95 Mbps
IPS-genomströmning 100 Mbps
UTM-genomströmning 80 Mbps
Anslutningar (Gbit) 5 koppar
I/O-interface 1 SLR/1 USB
Samtidiga sessioner 10 000
Nya anslutningar per sekund 3 000
Antal autentiserade användare 500
Max antal VLAN 50
Branch Office VPN 10
Mobil VPN IPSec (inkl/max) 10-maj
Mobil VPN - IPSec, IKEv2, SSL, L2TP (inkl/max) 11
Storlek 155x190x32 mm
Storlek inkl emballage 200x270x100 mm
Strömförbrukning 23,3 Watt
Strömförsörjning 100-240 VAC
Fraktvikt 1,6 kg
Rackmonteringskit ingår Nej
Redundant PSU med Hot Swap Nej

Produktinformation

firewall.png

Fireware XTM ingår
Den nyaste versionen av XTM OS ökar säkerheten och nätverksprestandan. När du känner dig redo är det enkelt att uppgradera till Pro-versionen av systemet för ännu fler funktioner.

 
 

Snabbare, säkrare nätsurfning
Lägg enkelt till Reputation Enabled Defense i din XTM-lösning för att ge din organisation högre webbprestanda och högre säkerhet utan att köpa ytterligare hårdvara.

 websurf.png
wirelesshuman.png

Trådlös säkerhet med gäståtkomst
Alla älskar WiFi. Med dual-band 802.11n levererar 2-serien pålitlig trådlös uppkoppling samtidigt som du kan ge kontrollerat internetåtkomst till gästanvändare utan att kompromissa med säkerheten.

 
 

Prisvärd säkerhet för små företag
Heltäckande nätverksskydd till ett attraktivt pris. Både ditt nätverk och din budget gläds åt det!.

dollar.png
green.png

Grön säkerhet
Våra brandväggar designades med effektivitet i tankarna och är därför energisnåla. Jämför vår strömförbrukning med andra säkerhetsprodukter och se hur Watchguard kan göra ditt datacenter mer energisnålt. Förgröna ditt nätverk med Watchguard!

 
 

Tre sätt att hantera din enhet
Du kan hantera din enhet på tre kraftfulla sätt för full flexibilitet: Watchguard System Manager, CLI eller webbgränssnitt.

3disk.png
secure.png

Flera VPN-valmöjligheter
De flexibla möjligheterna för fjärraccess inkluderar IPSec, SSL och stöd för iOS-enheter som iPhone, iPad och iPod Touch.

 
 

Hårdvarufria uppgraderingar
Du tvingas inte köpa ny hårdvara när dina säkerhetskrav växer utan kan enkelt lägga till licensnycklar för att få utökad funktionalitet och starkare skydd när ditt nätverk kräver det.

recycle.png
chart.png

Enkel rapportering
Övervaknings- och rapportverktyg ingår helt utan extra kostnad. Med effektiva fördjupande verktyg är det enkelt att ta fram rapporter om specifika aktiviteter.

 
 

Applikationskontroll
Kontrollera användandet av Web 2.0 och andra applikationer på ditt närverk för ett tightare säkrare nät, med effektivare bandbreddsutnyttjande och högre produktivitet.

stop.png