Hem > Brandväggar > XTM 8-Serien > Watchguard XTM 850 and 3-yr LiveSecurity


Watchguard XTM 850 med 3 års LiveSecurity

Watchguard XTM 850 med 3 års LiveSecurity

Produkten tillverkas inte längre och har därför utgått ur sortimentet.

Ring oss på 08-24 40 30 eller skicka ett mail till salj@watchguardspecialisten.se så hjälper vi dig hitta rätt produkt.

Beskrivning

Watchguard XTM 850 är en NGFW brandvägg som levererar en ny klass av prestandadrivet skydd för medelstora till stora företag med upp till 8Gbps brandväggsgenomströmning.


XTM 8-Serien

OBS MODELLEN/SERIEN HAR SLUTAT TILLVERKAS
Följande modell rekommenderas som ersättningsprodukt:

WatchGuard Firebox M4600

Licenser till WatchGuard XTM-8 serien säljs fortfarande och finns här.
 


 

WatchGuard XTM 800-SERIEN LEVERERAR KLASSLEDANDE NÄTVERKSSÄKERHET.
Watchguard XTM 850, Watchguard XTM 860 och Watchguard XTM 870, ger upp till 14 Gbps brandväggsgenomströmning och nära 6 Gbps med alla UTM tjänster påslagna. På modellen Watchguard XTM 870-F har 8 av de 14 kopparportarna bytts ut till fiberportar vilket gör att den passar exceptionellt bra i datacenter, serverhallar. Den exceptionella prestandan på produkterna tillåter dig att integrera funktioner som tidigare krävde separata enheter, så ditt företag kan gå på effektiv maxfart med hög säkerhet till lägre kostnad. Och mervärdet slutar inte där. Med WatchGuard XTM 8-seriens enheter ingår en innehållsrik verktygslåda för att maximera affärsvärdet av varje krona spenderad på internetåtkomst. Du definierar vilka typer av trafik som är viktigast vilket säkerställer att företagets trafik alltid prioriteras över rekreations- och godtycklig trafik. VPN-failover, WAN-failover och funktioner för hög tillgänglighet säkerställer att affärskritisk trafik inte avbryts. Realtidsövervakning och utförliga rapporter ingår utan extra kostnad.

LiveSecurity/Standard Support

I LiveSecurity/Standard Support ingår fria mjukvaruuppdateringar (patchar och ny funktionalitet), hårdvarugaranti under hela licensperioden samt chat- och telefonsupport 24/7 från WatchGuard med obegränsat antal supportärenden.

Produktspecifikation

Tillverkarens artikelnummer WG850003
Avtalslängd (år) 3
Security Suite Nej
Total Security Suite Nej
Trådlös Nej
Brandväggsgenomströmning 8 Gbps
VPN-genomströmning 8 Gbps
AV-genomströmning 4 Gbps
IPS-genomströmning 5 Gbps
UTM-genomströmning 3 Gbps
Anslutningar (Gbit) 14 koppar
I/O-interface 1 SRL / 2 USB
Samtidiga sessioner 1 000 000
Nya anslutningar per sekund 40 000
Antal autentiserade användare Obegränsat
Max antal VLAN 750
Branch Office VPN 5 000
Mobil VPN IPSec (inkl/max) 10 000
Mobil VPN - IPSec, IKEv2, SSL, L2TP (inkl/max) 10 000
Storlek 420x430x44 mm
Storlek inkl emballage 560x565x133 mm
Strömförbrukning 85 Watt
Strömförsörjning 100-240 VAC
Fraktvikt 9 kg
Formfaktor 1U
Rackmonteringskit ingår Ja
Redundant PSU med Hot Swap Nej

Produktinformation

speed2.png

Enastående prestanda
Enheter i XTM 800-serien har vrålsnabb genomströmning, till och med när de prenumerationsbaserade extra säkerhetstjänsterna är påslagna. Och det är de siffrorna som verkligen räknas!

 
 

Samlad säkerhet i BYOD-miljö
Öppna dörren till gränslös produktivitet med verktyg för att säkert ansluta din personal, även om de använder privata enheter som iPads och Androidenheter. Säker åtkomst oavsett plats eller tid är vår tids största konkurrensfördel.

 unify.png
healthmonitor.png

Var alltid medveten om vad som händer på ditt nätverk
Lokalisera betydande nätverksaktiviteter för att kunna vidta omedelbara korrigerande eller diagnosticerande åtgärder direkt från den interaktiva realtidsövervakningen. Ingen tillhandahåller bättre nätverksvisualisering än WatchGuard.

 
 

Hantera enkelt flera enheter
Utspridda organisationer och MSSP:er kommer att särskilt uppskatta de intuitiva verktygen som stödjer policyskapande, hantering och upprätthållande över flera platser.

radar.png
protection2.png

Heltäckande skydd
Klassledande säkerhetstjänster ökar skyddet i kritiska attackområden som gateway antivirus, URL och web content filtering, intrångsförebyggande (intrusion prevention), appkontroll och spamblockering.

 
 

Snabb och säker setup
Dra nytta av innovativa funktioner som dra-och-släpp för att skapa VPN och RapidDeploy-teknologi för att snabbt utöka ditt nätverk.

setup2.png
sun.png

Hög portdensitet
Fjorton 1 Gbit Ethernetportar för att stödja höghastighets LAN-infrastrukturer och gigabit-WAN. Behöver du fiberstöd? XTM 870-F inkluderar åtta 1Gb fiber ports.

 
 

En investering i din säkerhet
Uppgraderbarhet säkerställer att investeringen i din nätverkssäkerhet skyddas av möjligheten att enkelt uppgradera prestandan, kapaciteten och säkerhetsfunktionerna när kraven förändras eller nya hot uppstår..

safe.png
firewallpro.png

Avancerat nätverkande
WatchGuards avancerade operativsystem tillhandahåller aktiv/aktiv hög tillgänglighet med lastbalansering, dynamisk routning, VLAN-stöd och multi-Wan failover för att säkerställa pålitligheten.

 
 

Application Control
Kontrollera användandet av Web 2.0 och andra applikationer på ditt närverk för ett tightare säkrare nät, med effektivare bandbreddsutnyttjande och högre produktivitet.

stop.png
 3disk.png

Tre sätt att hantera din enhet
Du kan hantera din enhet på tre kraftfulla sätt för full flexibilitet: Watchguard System Manager, CLI eller det intuitiva webbgränssnittet.