AP225W

OBS MODELLEN/SERIEN HAR SLUTAT TILLVERKAS
Följande modell rekommenderas som ersättningsprodukt:

WatchGuard AP130

Licenser till WatchGuard AP225W säljs fortfarande och finns här.

WatchGuard AP225W är den första accesspunkten från WatchGuard som är gjord för väggmontering. Den har Wave 2 kapacitet med 2x2:2 MU-Mimo och totalt 3 radios varav en är dedikerad för WIPS. 

WatchGuard AP225W har 3 st. utgående Gbit portar varav en med PoE+ för inkoppling av ytterligare av enheter och möjlighet till VLAN segmentering. Det finns också en Pass-through port på undersiden och botten av enheten för möjliggöra vidarekoppling av nätverk utan interaktion med accesspunkten.

WatchGuard AP225W är därmed perfekt att användas i klassrum, hotellrum, smarta hem men även andra lokaler där takmontering är ett kostsamt eller osmidigt alternativ.

Administration sker antingen via WatchGuardbrandväggen med Basic Wi-Fi licens eller helt fristående via WatchGuards molntjänst med Secure Wi-Fi eller Total Wi-Fi licens.

Med Secure Wi-fi eller Total Wi-Fi licensen tillkommer extremt kraftfull funktionalitet som Wireless Intrusion Prevention System (WIPS) vilket skyddar mot DOS, "Man in the middle" attacker, accesspunkter som låtsas tillhöra samma nätverk (klonad SSID) och mycket mer.

Hantering av obegränsat antal AP225W är nu möjligt via molntjänsten utan dyra centralenheter. Det går att dela upp accesspunkterna i oika grupper som platser, byggnader, kunder, våningar för att enkelt hantera massuppdateringar av konfig och firmware.

Med analysverktyget som ingår i Total Wi-Fi licensen går det till exempel att se var anslutna användare befinner sig i lokalen i realtid. Perfekt för varuhus där man vill analysera i vilka områden kunder rör sig.

Med det inbyggda designverktyget kan du enkelt skapa egna startsidor för att logga in på gästnätverket. Presentera erbjudanden och annan matnyttig info samtidigt som du erbjuder gratis Wifi till dina kunder.

Inloggning via sociala medier gör det möjligt att få reda på mycket mer om anslutna användare samtidigt som du slipper användarhanteringen.

https://www.watchguard.com/wgrd-products/access-points/cloud-managed

Hårdvaran i WatchGuard AP225W håller hög klass med samtidig användning av 2,4 GHz och 5 GHz banden, (8 SSID per band), överföring upp till 867 Mbit/s med 802.11ac (400 Mbit/s med 802.11n) och mycket mer. 

https://p.widencdn.net/hq4mhy/AP_225W_Datasheet

Priser visas inklusive / exklusive moms.

Inga produkter

Sökningen gav tyvärr inga träffar.

Hittar du inte vad du söker så kontakta oss på 08-24 40 30 eller salj@watchguardspecialisten.se så hjälper vi dig!

Gäller sökningen utgångna modeller som Firebox X Edge, Firebox X Core eller Firebox X Peak, eller andra produkter som WatchGuard XCS och WatchGuard SSL så kontakta oss för mer info och ersättningsprodukter.

Behöver du hjälp?