AP300

OBS MODELLEN/SERIEN HAR SLUTAT TILLVERKAS
Följande modell rekommenderas som ersättningsprodukt:

WatchGuard AP320

Licenser till WatchGuard AP300 säljs fortfarande och finns här.
 


 

Dagens nätverk är inte bara trådbundna. Din säkerhet kan inte begränsas av det. Watchguard expanderar sina supersnabba, fullfjädrade säkerhetsprodukter över det trådlösa nätverket genom en serie av trådlösa accesspunkter för både inom- och utomhusbruk. Det som gör det hela ännu bättre är att allting sköts via samma konsol. Inga krångliga verktyg, allt sköts på samma sätt som du sköter din Watchguard-brandvägg idag!

Watchguard AP300 stödjer den nya 802.11ac standarden och når därför fantastiska 1.75 Gbps genomströmning och tillsammans med simultan användning av 2,4 och 5 GHz ger Watchguard AP300 en enorm prestanda till ditt trådlösa nätverk. Watchguard AP300 har stöd för upp till 16 SSID på 2,4- och 5 GHz-banden samtidigt. Power over Ethernet (PoE) gör installationen enkel och behovet av kabeldragning minimalt.

Nya funktioner i Watchguard AP300 inkluderar Fast Roaming - Enligt den nya IEEE standarden 802.11r. Det går snabbare för en ny accesspunkt att ta över trafiken om den befintliga har för låg signalstyrka.

Band Steering - Flyttar automatiskt klienter som kan ansluta till 5Ghz bandet och på det sättet bättre utnyttjar hela kapaciteten på accesspunkten.

Fast Handover - Det går att skapa regler för när en klient ska flyttas till en annan accesspunkt med bättre signalstyrka för att inte slöa ner för andra användare med bättre signalsyrka.

Självklart administrerar du din Watchguard AP300 via gränssnittet för din Watchguard-brandvägg och de policies du upprättar verkställs automatiskt över hela ditt nätverk.

Bygg ut ditt befintliga nätverk med en eller flera av Watchguard's accesspunkter för att utöka din nya eller befintliga Firebox/XTM produkt för att ge säker trådlös access till hela ditt företag.

Priser visas inklusive / exklusive moms.

Inga produkter

Sökningen gav tyvärr inga träffar.

Hittar du inte vad du söker så kontakta oss på 08-24 40 30 eller salj@watchguardspecialisten.se så hjälper vi dig!

Gäller sökningen utgångna modeller som Firebox X Edge, Firebox X Core eller Firebox X Peak, eller andra produkter som WatchGuard XCS och WatchGuard SSL så kontakta oss för mer info och ersättningsprodukter.

Behöver du hjälp?