Hem > Accesspunkter > AP225W > WatchGuard AP225W med 3 års Basic Wi-Fi


WatchGuard AP225W med 3 års Basic Wi-Fi

WatchGuard AP225W med 3 års Basic Wi-Fi

Produkten tillverkas inte längre och har därför utgått ur sortimentet.

Ring oss på 08-24 40 30 eller skicka ett mail till salj@watchguardspecialisten.se så hjälper vi dig hitta rätt produkt.

Beskrivning

Med 802.11AC Wave 2 och 867 Mbit/s genomströmning, samtidig användning av 2,4 och 5 GHz och kapacitet för fler anslutna klienter ger WatchGuard AP225W en rejäl prestandaökning till ditt trådlösa nätverk. RF optimering och spektrum analys samt 3 stycken Gbit portar med PoE+ kapacitet och en pass-through port med Gbit anslutning ingår också.

WatchGuard AP225W är framtagen för väggmontering och är därför perfekt för installation gör de perfekta för installation i klassrum, hotellrum, smarta hem och andra miljöer där takmonteringen är kostsam/osmidig..


AP225W

OBS MODELLEN/SERIEN HAR SLUTAT TILLVERKAS

Licenser till WatchGuard AP225W säljs fortfarande och finns här.


 

WatchGuard AP225W är den första accesspunkten från WatchGuard som är gjord för väggmontering. Den har Wave 2 kapacitet med 2x2:2 MU-Mimo och totalt 3 radios varav en är dedikerad för WIPS. 

WatchGuard AP225W har 3 st. utgående Gbit portar varav en med PoE+ för inkoppling av ytterligare av enheter och möjlighet till VLAN segmentering. Det finns också en Pass-through port på undersiden och botten av enheten för möjliggöra vidarekoppling av nätverk utan interaktion med accesspunkten.

WatchGuard AP225W är därmed perfekt att användas i klassrum, hotellrum, smarta hem men även andra lokaler där takmontering är ett kostsamt eller osmidigt alternativ.

Administration sker antingen via WatchGuardbrandväggen med Basic Wi-Fi licens eller helt fristående via WatchGuards molntjänst med Secure Wi-Fi eller Total Wi-Fi licens.

Med Secure Wi-fi eller Total Wi-Fi licensen tillkommer extremt kraftfull funktionalitet som Wireless Intrusion Prevention System (WIPS) vilket skyddar mot DOS, "Man in the middle" attacker, accesspunkter som låtsas tillhöra samma nätverk (klonad SSID) och mycket mer.

Hantering av obegränsat antal AP225W är nu möjligt via molntjänsten utan dyra centralenheter. Det går att dela upp accesspunkterna i oika grupper som platser, byggnader, kunder, våningar för att enkelt hantera massuppdateringar av konfig och firmware.

Med analysverktyget som ingår i Total Wi-Fi licensen går det till exempel att se var anslutna användare befinner sig i lokalen i realtid. Perfekt för varuhus där man vill analysera i vilka områden kunder rör sig.

Med det inbyggda designverktyget kan du enkelt skapa egna startsidor för att logga in på gästnätverket. Presentera erbjudanden och annan matnyttig info samtidigt som du erbjuder gratis Wifi till dina kunder.

Inloggning via sociala medier gör det möjligt att få reda på mycket mer om anslutna användare samtidigt som du slipper användarhanteringen.

https://www.watchguard.com/wgrd-products/access-points/cloud-managed

Hårdvaran i WatchGuard AP225W håller hög klass med samtidig användning av 2,4 GHz och 5 GHz banden, (8 SSID per band), överföring upp till 867 Mbit/s med 802.11ac (400 Mbit/s med 802.11n) och mycket mer. 

https://p.widencdn.net/hq4mhy/AP_225W_Datasheet

Basic Wi-Fi

Med Basic Wi-Fi styr du accesspunkten via din WatchGuardbrandvägg.

Det ingår också  ingår fria mjukvaruuppdateringar (patchar och ny funktionalitet), hårdvarugaranti under hela licensperioden samt chat- och telefonsupport 24/7 från WatchGuard med obegränsat antal supportärenden.

Produktspecifikation

Artikelnummer WGA25703
Placering Inomhus
Antal radior 3
Frekvensband 2,4 GHz och 5 Ghz samtidigt
TX/RX strömmar 2x2 Multi MIMO med två spatiella strömmar
Frekvenser*

2,400-2,4835 GHz, 4,9-5,0 GHz,
5,15-5,25 GHz, 5,25-5,35 GHz,
5,47-5,6 GHz, 5,725-5,85 GHz,

Antal antenner 6 stycken inbyggda
Maximal TX* 20 dBm
Dataöverföringshastighet

867 Mbit/s för 802.11ac
400 Mbit/s för 802.11n

SSID 8 per radio
IEEE standarder 802.11a/b/g/n/ac
Säkerhetsfunktioner WPA-PSK, WPA2-PSK, WPA-PSK/WPA2-PSK (Mixed), WPA-802.1X (Enterprise) WPA2-802.1X (Enterprise) WPA-802.1X/WPA2-802.1X (Mixed), TKIP, AES, TKIP/AES, Captive Portal, MAC whitelist/blacklist, VLAN Tagging
Ethernet 1 Gbit PoE+, 2 Gbit, 1 Pass-through Gbit
A/C Adapter Ingår ej men kan beställas separat 
PoE Injector Ingår ej men kan beställas separat
Fästanordning Inbyggt fäste på standard nätverksuttag.

Produktinformation

protection2.png

WIPS
Med Wireless Intrusion Prevention System (WIPS) har du optimalt skydd mot attacker riktade mot ditt trådlösa nätverk. 

Kräver Secure Wi-Fi eller Total Wi-Fi icens.

 
 

TRÅDLÖS SÄKERHET MED GÄSTÅTKOMST
Alla älskar WiFi. Med dual-band 802.11ac levererar AP225W pålitlig trådlös uppkoppling samtidigt som du kan ge kontrollerat internetåtkomst till gästanvändare utan att kompromissa med säkerheten.

 wirelesshuman.png
 unify.png

Cloud Management
Hantera obegränsat antal accesspunkter och gruppera dessa som du vill utan dyra centralenheter via molnet.

Kräver Secure Wi-Fi eller Total Wi-Fi licens.

 
 

Analysera klienter
Ta reda på allt om klienter som använder det trådlösa nätverket - historik, tid på dygnet, demografiska uppgifter och även var dom befinner sig i realtid med det extremt kraftfulla analysverktyget som ingår.

Kräver Total Wi-Fi licens.

 chart.png
 3disk.png

STYR DIN AP225W VIA BRANDVÄGGEN
Det går också att hantera din AP225W via brandväggen precis som tidigare modeller om du har en Basic Wi-Fi licens.

 
 

Inloggningssidor
Skapa din egen inloggningssida för till exempel gästnätverket och presentera samtidigt erbjudanden och annan info med det inbyggda designverktyget hur enkelt som helst. Perfekt för butiker och restauranger.

Kräver Total Wi-Fi licens.

 secure.png

 question.png

Sociala Medier
Låt användarna logga in på gästnätverket med till exempel Facebook, Linkedin, Twitter eller andra sociala medier. Detta och skapar nya möjligheter för riktad reklam och är perfekt för varuhus, restauranger eller varför inte nöjesfält.

Kräver Total Wi-Fi licens.